دستور آشپزی و طرز پخت پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه و سالم در خانه
سینه مرغ :•: نیم کیلو
قارچ :•: نیم کیلو
فلفل دلمه ای :•: متوسط دو عدد
پیاز :•: یک عدد
سس گوجه فرنگی :•: به مقدار لازم
ادویه کاری :•: به مقدار لازم
نمک و فلفل :•: به میزان لازم
برای آموزش کامل تهیه خمیر پیتزا در منزل «« اینجا »» کلیک نمایید
دستور آشپزی و طرز پخت پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه و سالم در خانه
برای تهیه پیتزا قارچ و مرغ ابتدا خمیر پیتزا را آماده کنید. سینه مرغ را در قابلمه ای بگذارید و روی آن آب بگیرید و پیاز و زرد چوبه به آن اضافه کنید و روی شعله بگذارید تا بپزد.
زمانی که سینه مرغ تقریبا در حال پخت نهایی بود نمک را به آن بیفزایید و صبر کنید تا کاملا پخته شود و در آبکشی سینه را قرار دهید تا خنک شود و سپس سینه مرغ را با چاقو ریش ریش کنید.
قارچها را پوست بگیرید بشورید و حلقه حلقه ای خرد کنید و فلفل دلمه ای ها را نیز بشورید و تخمه های آن را در بیاورید و نگینی ریز خرد کنید.
:: بازدید از این مطلب : 298
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0